HTML

FiloLoli

Gondolatok innen-onnan, erről-arról... Jártamban-keltemben született eszmefuttatásaimat osztom meg itt, csak úgy és csak mert! :)

Friss topikok

Linkblog

2011.05.30. 20:41 remeka

Szigorúan politikamentesen: A JÓ VEZETŐ

Nemrég az ország nyugati részén jártam. Az út hosszú volt, szóval sok gondolatom támadt. Az egyik legérdekesebb az volt, hogy megállapíthattam:

-míg autóvezetői pályafutásom kezdetén sok félelemmel megküzdve kényszerítettem magam a volánhoz, tudván-tudva (de leginkább nagyon remélve), hogy a kitartás meghozza majd a gyümölcsét,

- három év a magyar utakon, ebből napi pár óra a fővárosi közlekedésben tényleg "csodát" tett, 

- mára szinte alig várom, hogy autóba ülhessek, és haladhassak! :)

És: már nem zavar, ha egy még ismeretlen városban kell boldogulnom. Megoldom! 

 

A tanulságom annyi volt: a jó vezető szerintem az, aki tudja, hogy hova akar eljutni, és azt is tudja, hogyan, és ha bármi adódik az úton, nem áll félre a kezét tördelni, hogy ezt nem tudhattuk előre, hanem rugalmasan és gyorsan betervezi a módosításokat, és halad tovább, az adott helyzethez mért legjobb úton haladva.

 

Ugye, hogy ugye?

Szólj hozzá!

Címkék: stratégia autóvezetés vezető irányítás


A bejegyzés trackback címe:

https://filololi.blog.hu/api/trackback/id/tr492944327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása