HTML

FiloLoli

Gondolatok innen-onnan, erről-arról... Jártamban-keltemben született eszmefuttatásaimat osztom meg itt, csak úgy és csak mert! :)

Friss topikok

Linkblog

2012.01.04. 14:14 remeka

Közönségtalálkozón Ónodi Eszterrel

 

2011 októberében a Bartók Béla Kollégium KKK (Kollégiumi Kulturális Klubest) keretein belül Ónodi Eszter színművésznő vállalta, hogy egy közönségtalálkozón az érdeklődő kollégistákkal, leendő zeneművészekkel beszélgessen.

A kérdések leginkább a művésznő szakmai tevékenységére és szerepeihez való hozzáállására vonatkoztak, némi zeneművészetet is belecsempészve a beszélgetésbe, Ónodi Eszter zongorázással töltött éveit is felidézve. A Katona József Színház színművésze elhivatott színházpárti, legkedveltebb szerepei, legemlékezetesebb pillanatai is a színpadhoz köthetők.

A nagyon közvetlen, mindenféle sztárallűrtől mentes, és inkább a dolgozó nő és anya, mint "sztárszínésznő" viselkedést hozva tölthettünk el kellemes órácskát a kollégium előadójában.

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: kult színház ónodieszter


A bejegyzés trackback címe:

https://filololi.blog.hu/api/trackback/id/tr233519128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása